Cautare

1030 de rezultate pentru "accidente rutiere 19 dec" (2.58 secunde)
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
accidente, accidente de munca, sinucideri sau alte morti care pot fi catalogate drept subite. Instrumentarea dosarelor avand ca obiect mortile suspecte are rolul de a stabili existenta sau inexistenta unei infractiuni contra vietii.
Se va actiona, in principal, pentru combaterea neregulilor care au dus, in ultima perioada, la producerea unor grave accidente de circulatie: ... In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 26 de accidente grave, soldate cu 5 morti si 24 de raniti.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
j) cheltuielile reprezentand contributii sociale obligatorii pentru salariati si contribuabili, inclusiv cele pentru asigurarea de accidente de munca si boli profesionale, potrivit legii;
Cateva studii au concluzionat ca trecerea la ora de vara poate avea repercusiuni asupra sanatatii si vigilentei omului. Cand ceasul este dat inainte, de exemplu, creste brusc numarul cazurilor de probleme cardiovasculare si de accidente rutiere.
Defilarea continua cu tehnica de interventie a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, din care fac parte cele mai performante autospeciale de interventie utilizate la stingerea incendiilor, pentru salvarea de la inaltime, accidente rutiere, la dezastre si alte situatii care pun in pericol viata semenilor si bunurile acestora, precizeaza MApN.
Finalizarea acestei portiuni de autostrada va duce la fluidizarea traficului, cresterea capacitatii de trafic si a vitezei medii de deplasare pana la 120 km/h, precum si la reducerea numarului de accidente rutiere, se mai arata in comunicatul MTCT.
Vremea nefavorabila din statele Texas si Maine, unde au avut loc indundatii, furtuni de zapada insotite de polei si, in unele cazuri, de tornade, s-a soldat cu circa 50 de victime incepand cu ziua de vineri a saptamanii trecute, majoritatea in accidente rutiere, si a lasat fara energie electrica mii de persoane.
Conform autorizatiei obtinute de organizatorii protestului actiunea urma sa se incheie in jurul orei 19.00, insa liderii sindicali au spus ca protestul s-a incheiat mai repede, astfel incat manifestantii sa se poata intoarce acasa.Sindicalistii vor sa depuna o plangere la forurile internationale, pentru nepunerea in practica a sentintelor judecatoresti si sa inainteze o plangere penala impotriva conducerii Ministerului Educatiei, din cauza actiunilor de instigare si presiune asupra angajatorilor pentru a nu respecta hotararile judecatoresti definitive si irevocabile privind drepturile salariale.
moshemordechai.ro: Prinde rusu, scoate-i... Mare tulburare din cauza accidentului comis de un diplomat rus, la Bucuresti. Intr-un fel justificata.
Decizia maririi amenzilor pentru cei care circula cu masina fara a avea la zi RCA si ITP a fost motivata de guvern prin faptul ca in raportul de monitorizare pe anul 2005 pentru Romania, oficialii europeni au constatat ca doar 75% din masinile inmatriculate in tara noastra sunt asigurate pentru accidente, fata de media de 90% care este in Uniunea Europeana.
Gratie noului sistem, ar putea fi salvate multe vieti omenesti pe strazi, mai ales printre adolescenti, deseori victime ale unor grave accidente rutiere.
De asemenea, sistemul poate fi utilizat pentru preintampinarea efectelor unor blocaje rutiere, fluviale sau ale cailor ferate, cai de acces inchise ca urmare a caderilor masive de zapada, accidente de trafic rutier, feroviar, a inundatiilor.
Chiar daca in unele cazuri acest lucru ar fi posibil, exista pericolul ca autovehiculele sa fie implicate in accidente rutiere din cauza lipsei de vizibilitate din zona.
Registrul Auto Roman (RAR), filiala Galati, este bombardat cu adrese din partea posturilor de Politie din judet sau din municipiu dupa ce proprietarii de motoscutere sint implicati in diverse accidente rutiere.
google-analytics.com